Yrittäjäkoulutus

Kun harkinnassasi on yrittäjyys uravaihtoehtona ja aiot yrittäjäksi tai olet jo perustanut yrityksen, suosittelemme osallistumaan yrittäjyyden uravalmennukseen tai yrittäjäkoulutukseen.

Voit käynnistää yritystoiminnan joustavasti samalla, kun osallistut yrittäjäkoulutukseen. Näin saat kokemukseen perustuvaan lisätietoa yrittäjyydestä ja voit soveltaa oppimaasi heti omaan yritystoimintaasi.

Koulutuksia järjestävät tahot

Hakiessasi starttirahaa ennen yrittäjyyden alkua, TE-palvelut tarjoaa mahdollisuutta koulutuksille. Useimmissa tapauksissa TE-palvelut vaatii, että koulutus tulee suorittaa edellytyksenä starttirahalle.

Suomen Yrittäjät tarjoavat jäsenilleen lukuisia erilaisia koulutuksia ja moni koulutuksista on ilmaisia. Suosittelemmekin liittymään Suomen Yrittäjien jäseneksi yrityksen perustamisen jälkeen, jolloin edut ovat käytössäsi.

Opintopolku on portti erilaisiin yrittäjäkoulutuksiin. Koulutukset ovat informatiivisia, mutta osa koulutuksista johtaa yrittäjätutkintoon. Voit tutustua sinua lähellä oleviin koulutuksiin Opintopolun sivustolla.